Casă daruri nuntă Bogdan este un proiect unic realizat cu pasiune pentru o nuntă deosebită. Mirii au dorit ca la nunta lor căsuța pentru darurile de nuntă să fie propriul lor proiect de casă. Aveau un vis măreț de a-și construi propria lor casă și au lucrat la visul lor.

Casă daruri nuntă Bogdan

O căsuță pentru daruri de nuntă personalizată este un decor unic la nuntă. Peste timp aceasta rămâne o amintire plăcută și valoroasă. Cu puțină îndemânare și imaginație se poate transforma într-un decor deosebit în casă. Se poate ilumina cu ajutorul unei instalații cu leduri și poate fi folosită în diverse scopuri.

Căsuță pentru daruri de nuntă

Căsuța pentru daruri de nuntă trebuie să fie un decor deosebit la nunta ta. Alege să visezi și să ai propria ta căsuță pentru daruri de nuntă. Fie că ai 100 de invitați fie că ai 500 de invitați noi vom realiza cea mai frumoasă căsuță pentru darurile de nuntă. Realizăm căsuța pentru daruri de nuntă la dimensiunile dorite de tine. Te asigurăm că va fi încăpătoare și vor încăpea toate plicurile invitaților.

Casa daruri de nuntă este rezistentă și încăpătoare. Nu trebuie să îți faci griji pentru plicurile de la nunta ta. Poți avea o casă pentru daruri de nuntă la ce dimensiuni dorești. O casă de vis și o nuntă de vis!