Cat costa o machetă

Cat costa o machetă

Probabil cea mai întâlnită întrebare din experiența noastră de machetare în construcții este aceasta: Cât costă o machetă? Sau cât costă o machetă școlară? De acea ne-am hotărât să vă oferim câteva informații privitoare la elementele care influențează costurile machetei și durata de lucru. Deci? Care este prețul și de costă atât?

Cât costă o machetă?

Munca de machetare pe care o facem noi e laborioasă așa că un preț pe machetă e destul de variabil în funcție de scară, grad de detaliere, prezența elementelor curbe sau rotunde, prezența decorului exterior și materialele din care o construim.

Prețul pentru o machetă poate fi de la 250 de lei până la zeci de mii pentru cartiere rezidențiale unde muncim luni de zile. Asta face ca întrebarea: Cât costă o machetă să nu aibă un răspuns standard și uni particularizat în funcție de necesități.

Pentru a ușura găsirea unui răspuns la această întrebare am creat un formular prin care ne puteți cere o cotație de preț, respectiv puteți primi un răspuns la întrebarea cât coasă o machetă pentru nevoile mele?

Cât costă o machetă școlară?

Dacă ești elev și ai de realizat o machetă pentru școală întrebarea: Cât costă o machetă e cam ilegitimă pentru că tu ești cel care trebuie să realizeze macheta așa că apelarea la serviciile noastre îți poate aduce o notă bună dar nu îți va aduce abilități și cunoștințe în domeniu. Dacă totuși vrei o machetă află că poți solicita un preț tot prin formularul de mai jos dar prețurile pentru astfel de machete pleacă de la 250 ron la care se adaugă TVA.

Pentru a vedea cum lucrăm machete puteți vedea pagina de machete realizate aici

Află cât costă o machetă

Date contact

 

Detalii macheta

 

Dimensiuni

 

Mențiuni

 

Verificare