Despre noi

Suntem o echipă tânără şi dinamică, oameni cu pasiune pentru tot ceea ce înseamnă machetare şi nu numai. Putem face faţă oricăror provocări în materie de machetare. Experienţa de aproape 14 ani în machetare ne recomandă ca şi portofoliul nostru de clienţi şi cel de lucrări de altfel.

Experienţa acumulată în tot acest timp ne ajută să facem faţă provocărilor mari care apar la fiecare proiect. Fiecare client este tratat cu interes şi ne mobilizăm la capacitate maximă în aşa fel încât clientul să poată prezenta la târguri şi expoziţii machete care să reprezinte fidel ceea ce vrea să expună şi să vândă.

Avem multe proiecte realizate pe piaţa din România (si nu numai), multe machete care au fost prezente la târguri şi expoziţii iar clienţii sunt foate mulţumiţi, pentru că prin ceea ce am realizat au prezentat exact conceptul pe care doreau să îl promoveze.

Acum vă aşteptăm cu noi provocări, cu proiecte de orice amvergura şi suntem convinşi că împreună putem promova şi vinde ceea ce realizati dumneavoastra.

Cu stimă

Echipa Machetecase

Acest articol are 1 comentariu

  1. PARA OTILIA ELENA Reply

    Buna ziua,
    As dori sa stiu daca ma puteti ajuta cu o macheta scolara, pentru uz didactic si la ce pret se ridica.
    Multumesc,
    P.O.E.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *