Despre machete

Astăzi construcţiile au luat o mare amploare în special în domeniul caselor pentru locuit şi al caselor de vacanţă. Daca pînă acum se construia haotic şi fără gust în Romînia, de o perioadă bună se vede că oamenii construiesc altfel. Influienţele din vest îşi spun din plin cuvîntul. Oamenii încep să plănuiască cu mare atenţie viitoarea locuinţă. Arhitecţii şi proiectanţii au început să fie foarte căutaţi pentru serviciile lor. Pe lîngă un plan bun însă astăzi foarte mulţi oameni apelează la machete. Oamenii care vor să cunoască în detaliu viitoarea locuinţă, care vor să vadă viitoarea locuinţă înainte de a se începe lucrările apeleză la machetatori.

Ce avantaje aduce o machetă, de ce trebuie facută?

Primul şi cel mai mare avantaj e că poţi vedea aproape toate detaliile casei înainte ca aceasta să se construiască. Dacă trebuie ceva modificat poţi modifica încă înainte de a te apuca de construit.

Un alt avantaj e atunci cînd faci casa pentru vînzare (mă refer aici la agenţiile imobiliare) e un avantaj enorm să poţi prezenta o casa avînd la dispozitie macheta ei, mai ales dacă e vorba de un cartier rezidential care e încă în lucru.

Apoi mai e şi avantajul de a avea pentru toata viaţa o miniatură a locuinţei tale. si multe altele. Acestea sunt motivele pentru care existăm noi. Putem executa la comanda machete de case după proiect sau machete dupa fotografie (în caz ca vreţi macheta unei case deja construite)

Mai realizăm de asemeni şi casuţe pentru nunti. Dacă vrei ceva special pentru nunta ta, ceva care sa impresioneze aici poţi să comanzi o casuţă pentru banii primiţi la nuntă. Acestea se realizează dupa indicaţiile clientului şi au dimensiunile potrivite pentru a încapea în ele plicurile cu bani, de asemeni sunt prevăzute cu o fantă pentru introducerea plicurilor şi un capac pentru scoaterea lor..

Acest articol are 2 comentarii

 1. ramona osman Reply

  Buna ziua. Numele meu este Ramona Osman si detin o firma de arhitectura. Sunt interesate de preturile realizarii unor machete dupa schitele mele. Va multumesc si astept raspuns.

 2. Ana Gavril Reply

  Buna ziua!
  Preturile se calculeaza pentru fiecare constructie in parte, tinand cont de anumite detalii cum ar fi : scara machetei, doar exterior sau si interioarele pe nivele, si altele elemente distincte ale constructiei.
  Deci pentru a va informa cu privire la pret si timpul de executie trimiteti o schita si o fatada si va calculam pretul.
  Pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe e-mail la romachete@gmail.com sau sa ne contactati la tel 0742470356.
  Mult succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *