Macheta Casa Container Marina este o casă utilă și modestă, proiectată pentru a servi toate necesitățile. Este gândită a fi realizată din 3 containere de 6m/2,50m. Containerele sunt așezate cumva ”sub formă de U” lăsând un spațiu la mijloc care este utilizat ca hol. Prin construirea unui simplu perete suplimentar de 1,2m la intrare am mai creat un spațiu practic si util.

Macheta Casa Container Marina are astfel 2 dormitoare mici de 3m/2,50m, din care unul este cu baie proprie. Un living de 4,5 m/ 2,5 m, încă o baie și bucătărie. De asemeni prin acoperirea casei în două pante se mai creează un spațiu destul de mare și la etaj. O scară exterioară acoperită face accesul la etaj unde poate fi amenajată o baie și dormitoare.
Sigur că la parter se poate opta și pentru spații mai mari. Se poate face doar un singur dormitor jos, folosind pentru alte necesități spațiul de la mansardă.

Macheta Casa Container Marina

Da este adevărat… casa container Marina este o casă mică. Dar la fel este și prețul… Ținând cont că un container la gata este în jur de 3500 euro. Iată căci cu aproximativ 12000 euro puteți avea o casă de 45 mp. Un spațiu destul de generos la mansardă ( dacă alegeți să mai investiți și să faceți acoperiș în pantă și să amenajați și spațiul de sus.
Nu este o casă mare dar poate fi realizată cu bani puțini pe un teren unde copiii să se poată juca puțin sau o mică gradină pentru zarzavaturi bio.

Alte proiecte cu case container pentru care realizăm machete găsiți aici.