Casă daruri de nuntă

 

Căsuțe daruri de nuntă un decor deosebit pentru nunta ta. Realizăm la comandă căsuțe pentru daruri de nuntă după modelul dorit de tine.  Poți avea la nunta ta casa visurilor tale.

Poate fi personalizată cu numele mirilor și data nunții. Nu trebuie să colinzi toate magazinele ca să te bucuri de un decor deosebit la nuntă. Te poți bucura apoi de o machetă de casă pe care să o transformi în realitate. Macheta poate fi transformată într-un obiect de decor deosebit pentru casa ta.

Casă daruri de nuntă

Fie adaugi în interior iluminat cu led si o transformi într-un decor luminos, fie rămâne o amintire plăcută pentru tot restul vieții. O machetă de casă este un decor deosebit într-o casă. Este o atracție atât pentru copii cât și pentru adulți.

Dacă ai prieteni care au programată nunta le poți face o sugestie de un decor deosebit pentru nunta lor. Căsuța pentru daruri de nuntă se realizează la ce dimensiuni doresc mirii. Adaptăm dimensiunile la numărul de invitați. dacă ai mulți invitați și ai nevoie de ceva încăpător pentru plicurile cu daruri la nuntă aceste căsuțe sunt exact ceea ce ai nevoie. Experiența de peste 15 ani în machetare și clienții mulțumiți  ne face să mergem mai departe și să realizăm cu pasiune căsuțe pentru darurile la nuntă.