Cu o vechime deosebită pe piața din România, firma de import – export Parmarom își marchează evenimentele deosebite. Orice firmă se dezvoltă și crește, iar angajații se bucură de o colaborare frumoasă. Proiect Parmarom – machetă firmă hală a fost un moment de sărbătoare pentru angajați.

Realizată și cu sistem de iluminare exterior protejată apoi de capac de plexiglas a fost o surpriză deosebită pentru conducerea firmei. Păstrată în biroul directorial macheta este o emblemă și o mândrie pentru conducerea firmei. Fiecare colaborator sau partener vizualizează măreția firmei cu care colaborează și își sporește încrederea.

Proiect firma Parmarom – machetă hală

Nu doar că o machetă arată foarte bine și atrage privirile tuturor, dar ea este și mândria conducerii. Pentru tot ceea ce este expus acolo sub formă de miniatură, conducerea a investit multe ore de muncă, a făcut sacrificii, a investit bani. Acum se așterne sub privirile lor și a partenerilor, rodul muncii lor la un moment dat. Proiect Parmarom – Machetă Hală ajută nu doar la a vedea rezultatele ci și ca motivație pentru implicare și muncă și mai departe.

O machetă hală poate servi multiplelor scopuri. Pe lângă faptul că duce mai departe tradiția firmei dar oferă informații relevante și despre firmă și activitatea acesteia. Uneori o imagine ” spune” mai mult decât 1000 de cuvinte. O imagine are un impact pe termen lung.

Fie că doriți să prezentați clienților permanent o imagine asupra produselor dvs fie că doriți să promovați firma o machetă merită investiția.