Machetă arhitecturala cartier de blocuri – Proiect Elco

Machetă arhitecturala cartier de blocuri – Proiect Elco

Piața imobiliară este în continuă dezvoltare. Cerere de locuințe pe piață va fi mereu. Ce se schimbă este prețul/mp. Vânzare și cumpărare mereu va fi. Trebuie însă ca cei ce vând să se muleze repede pe cererile pieței. Un apartament la un cartier nou de blocuri este o opțiune pentru cine vrea să se uite la film după 8-10 ore de muncă și nu să tundă gazonul. Pentru unii viața la bloc este plăcută, pentru alții viața la casă este bună. Marii investitori trebuie să își diversifice oferta pentru toate cererile.

Machetă arhitecturală cartier de blocuri – Proiect Elco evidențiază acest lucru. Cererea pentru apartamente noi este încă destul de mare. Proiect Elco este un proiect deosebit de mare și care practic va crea o comunitate în acel loc. Unii oameni încă mai caută conexiuni sociale și sunt satisfăcuți de traiul la bloc. Alții doresc izolare și aleg casele în cartiere mărginașe.

Vânzarea locuințelor va fi și în funcție de calitate- preț dar și în funcție de necesități. În ultimii ani cele mai multe familii au 1 sau 2 sau maxim 3 copii. Ca să nu mai spunem că mulți tineri aleg să nu se mai căsătorească. Și atunci am putea să ne gândim și la ofertă de garsoniere. Analiza pieței oferă informații relevante pentru viitoarele investiții. Succes!