Bloc Kadna – Machetă bloc de locuințe cu interioare

Este un proiect în care dezvoltatorul imobiliar a dorit să evidențieze utilitatea spațiului de locuit. Această machetă de bloc cu interioare este realizat la scara de 1:50.

Deși face parte din proiectul amplu de ansamblu rezidențial cu mai multe blocuri, realizarea acestei machete a fost imperios necesară pentru a oferi cumpărătorilor informațiile de care aveau nevoie pentru oferta de apartamente.

 

Macheta întregului ansamblu rezidențial a fost realizată la scara de 1: 100 pentru a nu ocupa prea mult spațiu și pentru a putea fi folosită în prezentarea ofertei la târgurile imobiliare. Clienții când se hotărăsc să cumpere o locuință doresc multe informații. Cum se face accesul în ansamblu rezidențial, dacă este spațiu de joacă pentru copii, cât de aproape sunt blocurile unele de altele, alei, magazine etc.

Toate aceste informații le poate oferi  o machetă a ansamblului rezidențial. Uneori în aglomerația mulțimii de la târgurile imobiliare agenții imobiliari nu reușesc să răspundă la toți potențialii clienți. Astfel o machetă a ansamblului rezidențial poate atrage potențiali cumpărători prin informațiile care le oferă vizual.

Apoi dacă clienții sunt atrași de ansamblu rezidențial caută informații despre oferta de locuințe. Acum trec la analiza locuințelor. Cât de spațioase sunt, cum sunt dispuse camerele, băile, bucătăria, accesul în locuință etc.

Aici o machetă bloc de locuințe cu interioare dezvăluie toate informațiile de care au nevoie clienții. În acest proiect la cererea investitorului locuințele au fost realizate si pe culori diferite tocmai pentru a fi cât mai ușor prezentarea vizuală.

După încheierea contractului și achitarea avansului clientul avea mai multe opțiuni de finisaje interioare în limita unui buget stabilit. Astfel apartamentele semifinisate erau personalizate după plăcerea clientului.

Machetă bloc de locuințe cu interioare.

Machetă arhitecturala de bloc cu detalii interioare la fiecare etaj. Fiecare etaj are mai multe locuințe separate prin culori așa cum a dorit beneficiarul.