Macheta casa rotunda cu etaj

 

Acest proiect a fost realizat pentru a reda spațiul interior la o casă rotundă. Unii clienți cred că spațiul interior la o casă rotundă este foarte mic  și nu ai loc unde să așezi mobila. Pentru acest proiect a fost realizat și mobilier interior respectând aceeași scară ca și la realizarea machetei. Dispunerea mobilierului interior (la fel ca și la casele din container) se poate realiza în diverse moduri. Spațiu interior este suficient. Trebuie doar ca mobilierul să fie adaptat stilului de locuință și spațiului interior.

Machetă casă rotundă cu încălzire cu șemineu

Pentru această machetă de casă rotundă cu etaj avem și schițele cu dimensiuni pentru parter și etaj. Această casă este gândită a fi o casă pasivă. Este bine cunoscut faptul căci spațiile rotunde de locuit oferă multiple avantaje. Aerul circulă mult mai uniform, sunt reduse punțile termice de la colțurile exterioare, etc. Casa este proiectată cu un șemineu mare cu ardere completă în living care încălzește și cele două dormitoare de la parter. Hogeagul trece prin mijlocul suprafeței de la etaj oferind un plus de căldură și la etaj.

Scara de urcare la etaj este prin interior și trece puțin peste sobă în partea de sus. etajul este doar pe o parte a case la care s-a adăugat o suprazidărie  pentru a oferi spațiul necesar camerelor de la etaj.

Proiectul include la parter 2 dormitoare, baie, bucătărie living spațios, La etaj 2 dormitoare, baie și un generos spațiu de depozitare și uscare a hainelor.