Machetă instalație de curățat tancuri

Machetă instalație de curățat tancuri și mașini

Este o instalație cu multiple dotări care poate fi amplasata pe câmp. Este compusă rampe cu ajutorul cărora tancul urcă și coboară de pe instalația de spălare. Instalația de spălare este un utilaj cu multiple duze prin care vine apa la o presiune foarte mare. Aceste duze sunt dispuse atât pe lateral dar mai ales in partea de jos pentru a spăla utilajul de nămolul de sub roți sau șinile.

După spălare apa este colectată in instalație iar cu ajutorul unor pompe este trimisă în rezervorul lateral. În acest rezervor nămolul se depune la baza de unde cu ajutorul unei benzi transportoare este eliminat în exterior. Apa trece curată în cealaltă parte a rezervorului de unde cu ajutorul altor pompe este refolosită pentru o nouă curățare.

Este o instalație care nu necesită o sursă de apă curentă deoarece apa este mereu curățată și refolosită.

Toată instalația este foarte dotată cu multipli senzori și indicator. Este ușor de montat și de transportat ( lateralele se închid spre interior în timpul transportului. Această machetă redă la scară componentele utilajului de curățare a tancurilor. A fost un proiect realizat pentru firma care importă și vinde utilaje și instalații de spălare pentru autovehicule. De asemeni firma oferă și consultanță și mentenanță pentru o gamă variată de utilaje comercializate.

De asemeni firma oferă consultanță pentru instalație de curățat autovehicule mari.