Machetă Casa Container cu etaj. Acest model de casă container a fost gândit și proiectat pentru o familie mai mare sau pentru cei care vor un spațiu mare. Este așezată (ca și casa aceasta) pe un teren cu puțină pantă dispusă pe lateralul construcției. Aici este amenajat un spațiu pentru parcarea mașinii.

Machetă Casa Container cu etaj

După cum se poate vedea din pozele de interior machetă casa container cu etaj este compusă la parter din 2 containere de 12m/2.5m. Parterul are o baie, bucătărie, hol de intrare cu scara de acces la etaj și un living realizat prin unirea celor 2 containere doar în partea cu livingul. La etaj avem un container de 12 m împărțit în două. Am realizând astfel 2 dormitoare. Tot la etaj mai sunt încă două containere de 6m/2.5m. Balcoanele sunt elemente construite separat prin stâlpi de sprijin și alte elemente de susținere. Acoperișul este cu o pantă destul de lină și design simplu.

Desigur că în funcție de buget și de timp fiecare poate da un design specific acestui aranjament de bază a containerelor. Noi am venit cu această propunere. Sunt mulți care cochetează cu ideea de casă din containere. Dar la prima privire un container nu este atât de atrăgător. Însă dacă pui creativitatea și imaginația la lucru va ieși în final ceva foarte frumos și util. În funcție de necesitățile și bugetul dvs ne puteți contacta iar noi vă putem realiza o machetă casa container cu etaj.

Machetă Casa Container cu etaj

Experiența noastră în machetare și prețurile accesibile oricui ne recomandă. Avem atâția clienți mulțumiți și un portofoliu bogat în machetare.