Machetă ShowRoom Lariana

Machetă ShowRoom Lariana un alt mod de a prezentă o firmă și obiectul activității sale. Este un proiect realizat pentru firma Lariana din Mediaș. Această firmă se ocupă cu tot ceea ce ține de home & deco. Este o firmă care produce aceste obiecte pentru casă și are o vechime mare pe piață.

Acest proiect a fost realizat de către firmă pentru a fi expusă într-un showroom și a face cunoscută firma și ofertele sale. Cum vă mai spuneam… O machetă atrage privirile… Dacă mai sunt și niște pliante disponibile acolo acesta este un mod de a vă crește vânzările.

Machetă ShowRoom Lariana a fost o investiție nesemnificativă în comparație cu câte pliante se pot distribui prin această metodă. Să plătești o persoană să distribuie pliante și doar o singură lună și este cu mult mai scump decât realizarea unei machete. Dacă însă te gândești că o machetă poate fi folosită ani la rând în diferite locații (intrarea în magazinele alimentare, restaurante, etc) veți constata că merită costul investiției.

Când angajații sunt destul de greu de mulțumit, și sunt cam scumpi per beneficiu puteți încerca și alte metode de vânzare. Caută să fii inovativ. Alege variante ieftine cu impact mare.