Macheta ansamblu rezidential American Village Cluj.

Un ansamblu rezidențial deosebit care demonstrează că pe orice teren se poate construi dacă lucrezi cu profesioniști. Realizat pe un teren in pantă acest proiect a fost unul dintre primele noastre proiecte de machetă ansamblu rezidențial. Macheta a fost realizată în 2006.

Ca și alte proiecte de machete de ansamblu rezidential pe teren în pantă și acesta se deosebește prin designul deosebit și utilitatea locuințelor.

O machetă arhitecturală 3D oferă multiple avantaje. Este foarte utilă pentru investitor încă înainte de a începe construcția, dar foarte utilă și la vânzarea locuințelor. Prezentarea vizuală în miniatură a locuințelor îi ajută pe clienți să vizualizeze propria lor locuință. Este un vis care devine realitate.

Macheta ansamblu rezidential American Village Cluj

O machetă poate servi la multiple scopuri. Foarte importantă este prezența la târgurile imobiliare unde investitorii care au machete arhitecturale au un succes la vânzare mult mai mare decât firmele care oferă doar pliante.

Investiția într-o machetă arhitecturală se amortizează repede în timp prin faptul că locuințele se pot vinde mai ușor din faza de proiect. Resursele financiare obținute din primele tranșe de avansuri prin contracte oferă succesul proiectului.