Macheta ansamblu rezidențial Sun City.

Un proiect deosebit prin configurarea apartamentelor, a spațiului de locuit și a căilor de acces. Ansamblu rezidențial în care mulți cumpărători și-au găsit liniștea din căminele lor.  Macheta unui proiect este o provocare frumoasă pentru orice machetator. Unele însă sunt mai frumoase ca altele. Sau poate că rezonează cu machetatorul. Culorile designului exterior, dispunerea aleilor, căile de acces sunt elemente foarte importante atunci când ai un teren și vrei să construiești un ansamblu rezidențial.

Macheta ansamblu rezidențial Sun City

Pentru a proiecta și construi un ansamblu rezidențial este nevoie de multă dedicare și de multă creativitate. Acel proiectant trebuie să împlinească nevoile câtorva zeci de familii… și aceasta nu este așa de ușor. De aceea spun că un ansamblu rezidențial este o mare provocare. La fel și pentru a realiza macheta pentru ansamblu rezidențial Sun city a fost o provocare frumoasă pe care am finalizat-o cu drag.

La fel ca și alte ansamble rezidențiale și acesta are particularitățile sale care merită valorizate. Diferite modele de apartamente pentru nevoile fiecărui client. Apartamente mai mici sau mai mari. Dar apartamente moderne și spațioase, la un preț corect calitate -preț.

 

Macheta ansamblu rezidențial Sun City