Machetă Casă din Containere

Am realizat aici o machetă casă din containere pentru a evidenția utilitatea containerelor cât și a spațiului din interiorul acestora. Containerele sunt de diferite dimensiuni la diferite prețuri în funcție de grosimea pereților. Pentru că am analizat mult timp ideea de casă din containere iată aici și rezultatul cercetărilor mele. Nu sunt specialist în case dar caut pentru mine și pentru semenii mei ceea ce este mai bun. Pentru aceasta mă documentez și numai după aceea trag concluzii.

Aici am ajuns la concluzia că merită să faci o casă din containere dacă:

  • ai un buget mai redus
  • vrei să o termini casa repede
  • după ce termini casă vrei să mai ai timp să și trăiești
  • după ce ai o casă trebuie să mai ai și bani
  • dacă ești conștient că viața pe pământ e scurtă și toate sunt trecătoare.

    Machetă Casă din Containere cu interioare.

    Astfel am realizat această machetă casă din containere pentru că am considerat că pentru cei care au ca prioritate cele de mai sus merită să realizezi o casă din containere. Această machetă este realizată dintr-un container de 12 m/ 2.5m un container de 10 m/2,5 m si un container de 6 m/2,5 m. Aceste containere așa cum se vede în poza pe sus sunt dispuse ”sub formă de U” făcând astfel utilizabil și spațiu de la mijloc.

  • Vara ca un spațiu deschis dar acoperit, iar iarna dacă nu vrei să încălzești tot ca un spațiu de intrare. Construind astfel în față un perete care unește cele două containere obținem un spațiu foarte prețios. Ulterior cu încă puțină investiție  se poate face un acoperiș economic într-o pantă. Precizez că acest model de casă nu este pentru cei care vor să lase moștenire 4 generații după ei și nici pentru cei care ”vor să le facă oamenii statuie” în centrul localității. Această casă este pentru cine vrea să trăiască pentru el și familia sa și nu pentru ce zic alții. De ce spun asta? Pentru că sunt mulți care mă sună pentru detalii despre casa container. Unii ar vrea să aibă ”un conac” și să plătească ”doi lei”. Cred însă că trebuie să fim corecți cu noi și cu ceilalți și să facem o analiză corectă calitate-preț.