Machetă casă pentru educație tehnologică

În zilele noastre școala încearcă să aducă tot felul de informații noi pentru elevi. De la ore IT la ore de educație tehnologică în care copiii învață tot felul de chestii. Școala se vrea a fi cât mai complexă. Pentru unii este bine. Pentru alții e doar o aglomerare de informații neflositoare. Și totuși de cele mai multe ori profesorii cer elevilor machetă de casă pentru educație tehnologică. În urma unor informații primite eleviilor li se cere să realizeze o machetă de casă. Această cerință ar trebui să fie un exercițiu de imaginație și de lucru manual pentru copii.

Însă cum concurența și renumele în societatea românească este mai presus de orice interes, adesea copii sunt depășiți de acastă cerință. Devine o povară imensă pentru părinți… Dacă sunt mai iscusiți decât copiii. Cum însă mulți părinți nu au timp nici să se uite în carnetul de note al copiilor, de unde timp să realizezi o machetă casă pentru educație tehnologie a copilului?

Machetă de casă pentru elevi.

Problema este că elevul nu se poate prezenta cu orice fel de machetă. Cerințele sunt mari, provocarea este pe măsură și notele cele mai bune vor fi date pentru cele mai frumoase machete. Iată cum părinții sunt adesea puși la grea încercare. Fie să realizeze ce poate copilul, poate și cu puțin ajutor al unui părinte… și să se mulțumească cu notele care vor fi… Fie să apeleze la a cumpăra o machetă casă pentru educație tehnologică.

Să cumperi o machetă casă pentru educație tehnologică ar putea fi opțiune. Trebui însă să găsești și de unde să o cumperi. Adesea profesorii au cerințe specifice… Că de s-ar mulțumi cu orice machetă ar fi ceva. Dar ei vor din nu știu ce material, nu știu ce dimensiuni… Așa e cam greu să găsești să cumperi ce vrea profesorul, iar uneori poate fi cam scump.

Pentru că și eu sunt părinte și am trecut de mai multe ori prin această provocare am realizat și eu machete casă pentru educație tehnologică cu fii mei. Dar surpriza… pe lângă timpul și bani investiți ce faci apoi cu macheta? Am păstrat-o o perioadă, însă eu încerc să nu păstrez lucruri inutile prea mult timp.

Vânzare machetă casă pe olx.

Așa ne-am hotărât să o punem la vânzare pe olx. Poate un alt elev se va putea folosi de ea și apoi altul… Până la urmă e destul de greu ca un elev să realizeze o așa machetă. Personal  ca și specialist în machetare, cred că e o cerință  destul de mare pentru un elev + un părinte fără timp să realizeze așa ceva. Asta dacă vrei să faci ceva care să stea în picioare până la școală și înapoi.

Fiindcă așa au fost lucrurile la noi în familie ne-a venit ideea să venim și în întâmpinarea altor elevi care au ca temă realirarea unei machete casă pentru educație tehnologică. Pentru a fi accesibile la preț dar și stabile și frumoase care să garanteze cea mai mare notă am realizat multe astfel de machete care le-am avut disponibile la prețuri pentru elevi. Deși nu putem realiza la un cost prea mic pentru că folosim materiale de calitate totuși vrem să fie posibilă și această versiune pentru unii elevi care doresc note mari iar părinții nu au timp să îi ajute pentru realizarea unei machete de casă deosebită.

Cât costă o machetă casă?

Astfel în funcție de mărime sau cerințe o machetă casă penteu educație tehnologică poate costa minim 250 lei – și mult mai mult. Acesta este un preț orientativ. Dar trebuie să spunem că o astfel de machetă realizată de noi o veți putea folosi pentru copilui dvs dar ulterior o veți putea revinde pentru alți elevi pentru că este foarte stabilă și rezistentă în timp. Deci vă veți recupera investiția. Uneori e cerință de cartier alteori doar o machetă. Oricare ar fi cerințele vă putem ajuta. Fie cu ce avem gata făcute, fie la comandă.

Dacă faceți un calcul…  Cât umblați prin oraș pentru materiale, câte calcule trebuie să faceți ca să iasă totuși ceva care să stea în picioare, cât timp investiți ca să o realizați, veți constata caci tot cam pe aici ajungeți. Dar cu mai puțin stres și fără să pierdeți timp. Plus că e o machetă realizată de profesioniști și care garantează o notă maximă. Deci fiecare va trebui să își facă calculele… Pentru unii părinți va fi o provocare plăcută, alții nu au nici timp și nici plăcere să se murdărească cu lipici sau să se enerveze că ceva nu se lipește bine.

Noi le dorim copiilor bucurii la școală, iar părinților tot mai puține provocări. Dacă însă sunteți provocați vă dorim să facți alegerea cea mai bună. Mult succes tuturor.

Acest articol are 1 comentariu

  1. Cristina Reply

    As Dori o mocheta pentru scoala cu case blocuri scoala cat costa si in cat timp ajunge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *