Cum vinzi mai bine pe piața imobiliară.

 Fie că ești un simplu cetățean și ai o casă de vânzare (sau mai multe) fie sunteți o agenție imobiliară sau un investitor imobiliar este important să știi cum vinzi mai bine pe piața imobiliară un imobil. Există desigur câteva lucruri care fac diferența între agențiile imobiliare de succes și agențiile imobiliare la care nu merge treaba. În acest articol vom evidenția și vom analiza câteva aspecte importante.

  1. Lucrează cu profesioniști. 


    Dacă ai persoane nepotrivite în echipa ta vei avea rezultate pe măsură. Fie cauți până găsești persoane profesioniste, fie angajezi persoane capabile și dispuse să învețe și să facă echipă cu tine. Aici da, știu, veți spune…eu îi învăț și apoi pleacă… Păi e normal…dacă nu e plătit la valoarea lui să plece… chiar dacă tu l-ai învățat. Cât timp l-ai învățat i-ai oferit „salariu de învățăcel”. Acum este o persoană profesionistă și cu ceva experiență, deci trateaz-o ca atare. Cel mai potrivit mod de a plăti onorabil o persoană profesionistă este să o plătești în funcție de  realizări. Și aici contractele pot fi destul de flexibile ca lucrurile să meargă bine. Deci dacă vrei să vinzi mai bine pe piața imobiliară investește în profesionalism.

  2. Adresează-te cumpărătorilor acolo unde sunt ei.

    Cum vinzi mai bine pe piața imobiliară, dacă nu adresându-te posibililor clienți acolo unde vin regulat? Fiecare  individ trece pragul Mall-urilor, deci știm unde ii putem găsi. Atunci când ești sigur că persoanele sunt interesate de oferta ta, ține doar de profesionalismul tău și de oferta ta ca să găsească la tine ceea ce caută. Persoanele interesate să cumpere de pe piața imobiliară cel mai adesea vin la târguri imobiliare, dar mulți dintre cumpărători nu ajung însă niciodată la un târg imobiliar. Cum poți ajunge atunci la aceștia? Te gândești unde merg oamenii cei mai mulți? În supermarket… cei mai mulți oameni cumpără din supermarket așa că le poți face cunoscută oferta aici. Cum? Vei afla în următorul pas.

  3. Realizează machete 3D cu imobilele care vrei să le vinzi și expune-le într-un loc vizibil pentru toată lumea.

    Împreună cu macheta poți pune și pliante disponibile pentru cei interesați și desigur date de contact. O machetă 3D îi atrage privirea și îi stârnește interesul oricărui vizitator. Pur și simplu îl fascinează, iar o machetă realizată profesional  te ajută să vinzi mai bine pe piața imobiliară. Fie că este vorba de case, blocuri, ansambluri rezidențiale ( construite sau în curs de construire) o machetă îl transpune pe fiecare privitor în „mini-realitatea” a ceea ce este sau va fi construit. O machetă are foarte multe avantaje despre care am mai scris și aici……. dar este foarte important ca pentru a vinde mai bine pe piața imobiliară, macheta să fie expusă cât mai mult, atât la târguri imobiliare cât și în spații foarte vizitate, cum sunt Mall-urile sau Supermarket-urile, sau undeva în localuri de centru. În raport cu beneficiile pe care le aduce o machetă costurile de producție sunt nesemnificative și din experiența clienților noștri vă putem spune că merită investiția.

Acest articol are 1 comentariu

  1. Pingback: 10+Best machete de arhitectură - MachetareMachetare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *