Machetă – Pistă pentru mașinuțe cu telecomandă

Machetă – Pistă pentru mașinuțe cu telecomandă pentru pasionații de mașini. Mașinuțele cu telecomandă sunt o atracție deosebită pentru foarte mulți copii, dar chiar și pentru unii adulți. Este un mod de joacă distractiv și comeptitiv. Fiecare încearcă să conducă mașinuțele cât mai prefect, să facă drifturi sau să conducă fără greșeală printre obstacole, etc.

În unele tări această formă de distracție a prins forme diverse chiar și în rândul adulților. Există organizatori de concursuri în care se se pot înscrie participanți la curse pe piste de mașinuțe cu telecomandă. Organizatorii au construită o pistă de mașinuțe și din când în când organizează concursuri cu clasamente. Nu este de mirare căci pasionații de mașini sunt atât de atrași de astfel de competiții. Într-un fel este o formă de participare ca la o cursă de raliu în care și tu poți fi actorul. Însă dacă acolo trebuie să ai o mașină adevărată super dotată și multă experiență în condus ca să poți fi înscris, aici condițiile sunt altele. Există piste de mașinuțe outdoor cu spații mari și mașinuțe electrice sau pe benzină la care fiecare participant poate veni în concurs cu propria lui mașinuță cu telecomandă.

Există machetă – pistă pentru mașinuțe cu telecomandă indoor la care te poți înscrie în concurs și conduci mașinuțele care le are proprietarul pistei. Orice formă ai alege distracția este garantată. Iată aici o mică demonstrație.

Pistă pentru mașinuțe cu telecomandă – Recomandări de folosire.

Pistele de mașinuțe sunt o relaxare pentru multe persoane. Pot fi amplasate acasă în garaj sau în mansardă, expuse la muzeu sau birouri corporate, ori în spații de joacă pentru copii acestea oferă o experiență unică oricărei persoane. Pot fi folosite ca modalitate de distracție într-o varietate mare de locuri și moduri.

Pentru că sunt o atracție irezistibilă pentru copii și o provocare pe măsură, pistele pentru mașinuțe cu telecomandă sunt cea mai bună ofertă de distracție pentru mulți copii. Pot fi folosite în multe scopuri.

 1. Pentru distractie în spațiile de joacă pentru copii.
 • cu acces gratuit în urma unei preformanțe la scoală sau în alte activități educative. Ca o recompensă pentru rezultatele lor copiii pot primi acces la 10-20 minute de joacă la pista de mașinuțe.
 • Ca un joc competitiv. Un adult poate institui anumite reguli și se pot organiza diferite concursuri și competiții cu premii pe echipe sau individual.
 • Ca un joc distractiv. Pot fi amplasate în spații de joacă împreună cu alte oferte de distracție pentru copii iar pentru a se juca la pista de mașinuțe trebuie să achite un tarif.
 • Ca modalitate de atragere de clienți. Pistele de mașinuțe au fost mereu o atracție pentru copii, iar a conduce o mașină este o dorință a celor mai mulți. Încă de mici copii își doresc jocuri de condus mașini. Machetă – Pistă pentru mașinuțe cu telecomandă poate fi expusă într-un restaurant mai mare. Copiii pot sta linistiți în jurul pistei conducând mașini iar părinții se pot bucura de o masă mai liniștiță.
 1. În grădinițe particulare și școli ca modalități de relaxare și joacă
 2. În diferite săli de evenimente pentru relaxare și distracție.
 3. Ca modalități de reclamă
 4. Pot fi închiriate pentru zile de nastere sau alte evenimente pentru copii sau adolescenti.
 5. Modalitate de distracție pentru evenimente firme corporate.

  Machetă – Pistă pentru mașinuțe cu telecomandă realizate la comandă.

Dacă ne uităm să vedem cât de mult a prins fenomenul în afară chiar și la adulți iată că și pentru adulți rămâne un mod de relaxare sau de competiție. Pasionații de mașini sunt atrași de o cursă specială pe pista de mașinuțe.
Machetă – Pistă pentru mașinuțe cu telecomandă se poate realiza la comandă la dimensiunile dorite. Poate fi cu două benzi (ca cea din modelul nostru) sau cu mai multe benzi în funcție de spațiu și buget. Poate fi realizată pentru mașinuțe mai mici sau mai mari. Practic fiecare pistă de mașinuțe se poate realiza după cerintele dorite.

 

Machetă - Pistă pentru mașinuțe cu telecomandă   Pistă pentru mașinuțe     Machetă - Pistă pentru mașinuțe    Pista de masinute la comanda macheta pentru masinute pista pentru masinute masinute cu telecomanda masinute cu radiocomanda Machetă - Pistă pentru mașinuțe cu telecomandă Pistă pentru mașinuțe Design pista de masinute decor pista de masinute detalii pista de masinute decor pista de masinute Joc distractiv concurs pista de masinute joc distractiv de condus masinute circuit pista de masinute race for cars comanda pista de masinute Raliu pista de masinute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *