Cadou unic

Poate v-ați găsit vreodată în situția în care ați dorit să faceți un cadou unic. Ați căutat în toate magazinele. Ați răscolit internetul dar ofertele nu v- au satisfăcut cerințele. Da, deseori ne dorim să putem face celor dragi un cadou deosebit.
Reușim să facem acest lucru atunci când cunoaștem mai bine persoana respectivă. Atunci cunoaștem plăcerile care le are, hobby-ul care îi face plăcere. Lucrurile care și le dorește, meseria pe care o are sau care și-ar dori să o profeseze.
Astfel pentru unii ingineri constructori o machetă de casă poate fi un cadou special cu mare impact. Nu doar că va înțelege prin aceasta că munca sa este apreciată și prețuită dar se va și mândri cu profesia sa.

Cadou unic pentru șef.

Sau poate ești angajat și dorești să faci un cadou deosebit șefului. O machetă cu firma sa îl va face mândru de realizarea sa. Va înțelege că munca sa este prețuită și de angajați. Sunteți o adevărată echipă.

Nu este întotdeauna ușor să mulțumești cu un cadou pe seful tău. Dar acest cadou unic îl va lăsa cu adevărat surprins. Munca și truda lui, amintiri bune și zile grele sunt adunate acolo. E un cadou plin de sentimente și cu amintiri bogate.

Am realizat astfel de machete pentru firme mici și pentru firme foarte mari… Fiecare șef rămâne plăcut surprins și mândru de munca sa când angajații îi transmit că munca sa este prețuită și că sunt o echipă.

Sau poate cunoști pe cineva care are un proiect și visează la propria casă. Iată încă un mod de a face un cadou sau de a surprinde cu ceva frumos.

Acest articol are 3 comentarii

  1. Ana-Maria Andrei Reply

    Bună ziua! Îmi puteți spune vă rog frumos în jur de cât ar costa o machetă a unei case?

  2. Ana Gavril Reply

    In functie de complexitate, scara la care se lucreaza, design interior, design exterior si multe alte detalii se calculeaza pretul. Puteti cere o oferta de pret pentru ce doriti dvs pe e-mail la romachete@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *