Căsuţe ca daruri inedite la nuntă

Eşti invitat la nunta prietenilor şi nu ai nicio idee care să te inspire pentru a oferi un cadou acestora? Atunci dăruieşte-le o casă. Deşi poate părea o idee ciudată, da, chiar poţi face cadou de nuntă o casă!

Nu este nevoie de mii de euro şi nu ai nevoie de un arhitect care să te ajute. Nu trebuie să ştii cu exactitate pretenţiile mirilor şi nici măcar nu trebuie să fie pe placul lor. Singurul lucru care contează este simbolul pe care îl reprezintă. Şi, mai presus de toate, vei fi apreciat pentru originalitatea de care vei da dovadă oferind un astfel de cadou. Mai mult, cadoul tău poate fi o reală sursă de inspiraţie pentru căminul viitorilor însurăţei, astfel aprecierea pe care o vei primi va fi dublă.

Indiferent că te gândeşti la o casă cu etaje sau doar cu mansardă, cu spaţii verzi sau cu o mică grădină care să o înconjoare, în câteva zile poţi intra în posesia unui asemenea dar.

Despre ce este vorba? Simplu: despre machete pe care le poţi dăriu ca şi cadou de nuntă. Îţi oferim o gamă variată de modele unice, lucrate manual şi cu precizie. Poţi opta inclusiv pentru mobilarea încăperilor, pentru a oferi o idee exactă a spaţiului disponibil. Acoperişul demontabil oferă posibilitatea vizualizării spaţiului din casa în miniatură. Machetele respectă scările standard utilizate în machetare.

Utilitatea căsuţelor pentru dar de nuntă merge până la posibilitatea utilizării acestora într-un viitor proiect real pentru planurilor proaspeţilor căsătoriţi.

Dacă tu ești cel fericit sau cea fericită și dorești ceva inedit ca loc al plicurilor de cinste la nuntă, avem experiență în crearea de căsuțe, special concepute, pentru a primi cadourile la nuntă. Arată ireproșabil, aproape realistic și dispun de o fantă în acoperiș pentru introducerea plicurilor cu bani.

Iată câteva proiecte făcute cu acest scop: Portofoliu Căsuțe de nuntă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *