Căsuţele în miniatură, parte din decorul nunţii

Nunta este unul dintre evenimentele marcante din viaţa oricărui om. Dintotdeauna oamenii au depus eforturi mari pentru organizarea acestui eveniment. Din necesitatea de a ieşi totul ca la carte dar şi din lipsa de timp şi de inspiraţie, au apărut firmele orgnizatoare de evenimente.

Însă nici cei care conduc o astfel de afacere nu sunt grevaţi de responsabilităţi şi probleme. Iar cele mai multe bătăi de cap le dă organizarea unei nunţi. Este nevoie de precizie şi eficacitate şi să se ţină cont în primul rând de gusturile şi dorinţele mirilor şi apoi de tendinţe şi design.

Pe lângă aranjamente florale, baloane şi ornamente, îţi recomandăm ieşirea din anonimat prin folosirea unei case în miniatură. Preţul unei astfel de machete de casă pleacă de la 500 de ron şi poate să treacă de 3000 de ron, în funcţie de complexitatea lucrării. Îţi oferim posibilitatea să satisfaci toate tipurile de clienţi, astfel casa poate să fie extrem de simplă, să aibă mai multe etaje sau să dispună de instalaţie electrică pentru machete. Detaliile din interiorul machetei pot ajunge până la existenţa unui lift care să se mişte. Oferim inclusiv machete iluminate şi cu acoperiş demontabil. Acest detaliu permite o vizualizare mai bună a spaţiului din interior. De asemenea, este posibilă realizarea unor detalii exterioare cum ar fi gazon, pomi fructiferi sau chiar o grădină.

În afară de elementul surpriză, cel mai mare avantaj al unei astfel de machete este faptul că, fiind fabricate din plastic şi nu din carton, poate fi refolosită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *