Cu toţii ştim poveştile minunate ale lui Ion Creangă dar câţi aţi reuşit să vedeţi locul în care s-a născut? Prispa din lut pe care povestitorul şi-a legănat copilăria, cele două cămăruţe susţinute de bârne lutuite, prichiciul vetrei de care micul Creangă se ţinea când încerca să înveţe primii paşi, cuptorul cu sfoara de motocei cu care se jucau mâţele din poveştile lui minunate sau chiar ceaslovul care se găseşte în memoriile povestitorului, toate aceste detalii minunate pot fi regăsite în miniatura ta memorială.

            Dacă ţi-a rămas în suflet un astfel de loc, noi te putem ajuta. Cu ajutorul machetelor noastre poţi avea acasă la tine casa memorială dorită. Trebuie doar să ne contactezi şi stabilim împreună toate detaliile. De asemenea, creăm astfel de machete inclusiv pentru muzee şi chiar pentru proiecte necesare în şcolile şi facultăţile de profil.

            Putem crea de la cea mai simplă casă memorială la cel mai complex muzeu, catedrală sau poate o moschee. Machetele noastre pot reda doar aspectul exterior al unei case memoriale sau muzeu sau pot fi extrem de complexe. Acoperişurile şi nivelurile pot fi demontabile, iar interioarele luminate. În interior pot fi detalii ca obiecte de mobilier, inclusiv vatra lui Creangă pe care am menţionat-o mai sus, coloanele impunătoare ale unei catedrale precum şi busturi şi tablouri pe care le regăsim expuse în muzee.

            Nici elementele exterioare nu sunt lăsate deoparte. Indiferent că este vorba despre o simplă curte cu iarbă şi flori, sau parcuri cu alei şi piscine, noi putem reda în miniatură realitatea exactă.

machete-arhitecturale-case25

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *