Machetarea arhitecturală este un necesar care face diferența

Nu există inginer constructor care să poată construi un perete banal sau o clădire impunătoare fără a se folosi de un proiect realizat cu stricteţe şi precizie. Toate clădirile, locurile de joacă, pe scurt tot ce este construit în jurul nostru a fost la început un desen pe hârtie, la care s-a lucrat cu stoicism şi care a fost retuşat de multe ori înainte de a ajunge în plan vertical, palpabil pentru toţi. Tehnologia a ajuns astăzi la un nivel extrem de avansat, însă niciun desen, proiecţie sau orice metodă de afişare şi repezentare nu va putea concura cu o variantă palpabilă a acestuia. Machetarea arhitecturală este un necesar care face diferența atunci când vrei să realizezi ceva fără erori sau când vrei să vinzi imediat.

Cine apelează la machetarea arhitecturală?

Din experiența noastră de machetare 3D observ un lucru. Un investitor cu bani vrea să facă un ansamblu rezidențial sau niște locuințe care să le vândă. Apelează la un inginer constructor pentru a-i face schițele. Apelează la o firmă de construcții pentru a realiza proiectul…  Sau poate are propria lui firmă în care sunt toți angajații lui. Dar fiecare este profesionist în domeniul lui. Seful se bazează pe fiecare pentru finalizarea cu succes a lucrării. Uneori investitorul sau dezvoltatorul imobiliar are informații doar de la specialiștii săi. Alteori însă vine și el cu completări, cu sugestii pentru a se asigura că totul e bine.

Din punctul nostru de vedere  (și spun aceasta nu doar că noi realizăm machete arhitecturale- puteți realiza cu orice firmă de machetare) machetarea arhitecturală este un necesar care face diferența. Am mai scris și o spun cu toată convingerea. Investiția într-o machetă este nesemnificativă în comparație cu beneficiile acesteia. Mai ales dacă construcția se află spre final și nu ați vândut suficient… Aici apare o dilemă… Dcaă investitorul vine cu ideea realizării unei machete e mai simplu. Dacă însă ideea vine de la proiectant sau de la agentul de vânzări atunci problema se complică. Acesta trebuie să explice sefului toată investiția în machetă și să facă totul ca macheta să fie un ajutor benefic care să vândă mai mult.

Machetarea arhitecturală în timp de criză.

Iar dacă ne mai gândim și la situațiile de criză economică clienții vor avea o multitudine de oferte de nerefuzat… prețurile scad, bonusuri și discounturi peste tot… Tu cum te vei diferenția de celelalte oferte?Tu trebuie să vinzi bine și repede… Cumva mai la începutul crizei când unii încă mai au bani iar prețurile nu sunt așa jos. Altfel va trebui să te gândești dacă poți aștepta câțiva ani buni cu banii blocați și să aștepți să își mai revină piața imobiliară. Eu zic că această așteptare e un loz prea riscant. Merită să faci niște calcule pe hârtie și să depui eforturile necesare pentru a vinde cât de repede. Eforturi pentru a-ți scoate banii din investiții și pentru a nu risca să pierzi totul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *