Machetele arhitecturale, viziunea unei locuinţe

Criza economică mondială, începută din decembrie 2007, a afectat toate domeniile, inclusiv pe cel imobiliar. Preţul locuinţelor a scăzut extrem de mult, dar cu toate acestea cumpărătorii se lasă aşteptaţi.

Unii preferă construcţiile vechi. Unul din motive fiind faptul că pot vizualiza în realitate viitoarea casă, făcându-şi astfel o idee mai bună asupra spaţiului de care dispun. Majoritatea oamenilor sunt nevoiţi să apeleze la credite ipotecare pe zeci de ani. De aceea un proiect pe hârtie nu reprezintă motivaţia suficientă pentru cumpărători.

Însă, există o soluţie mai mult decât perfectă şi pentru proiectele rămase pe hârtie: Machetele arhitecturale, viziunea unei locuinţe. Ce reprezintă aceste machete? O reprezentare la scară redusă a locuinţei viitorilor cumpărători. O reprezentare conformă cu realitatea a imobilului pe care îl oferi spre cumpărare sau a proiectului pe care clientul şi-l doreşte realizat.

Machetele arhitecturale, viziunea unei locuinţe

Echipa noastră realizează machete arhitecturale de case, vile sau blocuri conforme cu proiectele puse la dispoziţie, la scara dorită de client. Machetele pot dispune de iluminat interior şi exterior. De asemenea pot fi create diferite detalii interioare (mobilier, ascensor etc.) sau exterioare (parc, copaci, grădină, piscină, drum). Trebuie menţionat faptul că oferim machete cu acoperiş demontabil lucru care permite o vizualizare exactă a spaţiuliu interior.

Astfel, machetele nu reprezintă doar o modalitate de a convinge clientul ci în primul rând o realitate în miniatură a produsului oferit. Și în această perioadă clienții caută să se asigure că ceea ce cumpără este exact pentru nevoile lor. În plină criză financiară vor fi mulți care au adunat ceva bănuți și au așteptat momentul unor ieftiniri de locuințe pentru a-și cumpăra propria casă. Însă se vor gândi de mai multe ori când vor plăti un avans. Firmele care se vor plia pe nevoile clienților vor avea de câștigat. Acum trebuie să va faceți cunoscută oferta mai mult ca niciodată… Vor fi unii care erau în prag de a cumpăra înainte de criză dar nu au mai reușit. Acum criza poate fi și în favoarea lor (care au aștepat unele ieftiniri) dar și în favoarea dvs dacă vă pregătiți ofertele cât mai optim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *