Astăzi, firmele de construcţie se axează din ce în ce mai mult pe construirea cartierelor şi ansamblurilor rezidenţiale, din două motive principale: raportul favorabil investiţie – profit şi cerinţa de pe piaţa imobiliară.

            În general orice negociere, care presupune investiţie bugetară din partea uneia dintre părţi, trebuie susţinută cu exemple, proiecte şi detalii de către ofertant. Luând în considerare aceste aspecte extrem de importante, echipa noastră vine în ajutorul firmelor de construcţii cu machete de ansamblu. Ce sunt aceste machete, mai exact: reproduceri la scara dorită de dumneavoastră a proiectului cartierului sau ansamblului rezidenţial pe care doriţi să-l construiţi. Astfel, clientul este ajutat să-şi formeze o idee exactă a  proiectului.

            Echipa noastră crează machete care cuprind de la câteva case sau blocuri la sute astfel de mini construcţii. Detaliile precum asfaltul, curţile interioare, gazonul, maşinile poziţionate în parcări sau chiar copacii pot fi create cu uşurinţă. De asemenea, vă oferim posibilitatea să optaţi pentru crearea de machete care să reprezinte blocuri turn, cu cât de multe etaje prevede proiectul dumneavoastră.

            Trebuie menţionat faptul că micul cartier poate dispune de acoperişuri demontabile pentru construcţii, lifturi interioare( sau exterioare), iluminat interior sau chiar exterior.

            Nu contează ce doriţi să transpunem la scară mică, depinde de dumneavoastră cât de amplă este lucrarea pe care urmează să o executăm. Astfel de machete pot fi utilizate inclusiv în cadrul târgurilor imobiliare, unde vor aduce un plus ofertei pe care o faceţi.

            Preţul precum şi timpul de execuţie variază în funcţie de complexitatea lucrării.

machete-arhitecturale-blocuri19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *