Tema ta – proiectul nostru

Prin machetare înţelegem reproducerea la scară redusă a unei construcţii, a unei opere de artă sau a unui proiect arhitectural.

Pentru că în ziua de astăzi se folosesc şi se cer din ce în ce mai mult machetele atât în şcolile de profil cât şi în cadrul orelor tehnice, echipa noastră oferă posibilitatea achiziţionării unei game largi de modele, de la machete pentru Educaţia Tehnologică, la miniaturi arhitecturale şi până la machete 3d.

Siteul nostru este pus şi la dispoziţia elevilor şi studenţilor care au nevoie de ajutor. Alegi modelul necesar, ne dai un telefon sau ne laşi un mesaj şi în cel mai scurt timp vei fi contactat pentru a stabili detaliile necesare livrării.

De asemenea, dacă ai un lapsus în imaginaţie sau nu dispui de îndemânarea şi timpul necesare pentru a termina în timp util un astfel de proiect sau pur şi simplu modelele noastre nu îţi satisfac nevoile, atunci oferim o altă soluţie: vom da noi viaţă proiectului tău.

Indiferent cât de complex sau simplu este, dacă ne anunţi în timp suficient cât să te putem ajuta, proiectul tău poate fi realizabil fără să-ţi dea bătăi de cap. Nu este neapărat necesar să ne trimiţi o schiţă a viitoarei machete. Este suficient să ne spui cum ar trebui să arate şi cu câteva detalii pe care ţi le vom cere, vei reuşi să dai tema la timp. Trebuie doar să ne contactezi, telefonic sau pe site şi cu un preţ satisfăcător te vom scuti de muncă şi timp pierdut.

Galerie de imagini. MACHETE ŞCOLARE – EDUCAŢIE TEHNOLOGICĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *