Un cadou sau un simbol

Casa părintească şi plaiurile natale sunt întotdeauna locul în care ne întoarcem cu drag, chiar numai şi cu gândul. Fotografiile şi imaginile înregistrate ne ajută să ne potolim dorul de leagănul copilăriei şi să păstrăm vii în amintire lucrurile şi oamenii dragi.

Noi, echipa machete.ro, îţi propunem şi o altă modalitate de a avea aproape locul copilăriei: macheta casei părinteşti la tine acasă. Îţi putem crea căsuţa în care ai crescut în cel mai mic detaliu. De la pisica de pe prispă la focul din sobă, de la fântâna cu cumpănă şi poarta din lemn la leagănul din spatele casei. Orice îţi doreşti, orice mic obiect din casa părintească poate fi refăcut în miniatură şi-l poţi avea în vitrina ta. Mai mult, putem pune iluminat în interiorul casei care să semene cu lumina lumânării sau a lampei la care ai scris când erai şcolar. Iar dacă timpurile nu au fost atât de aspre cu tine şi în locul peniţei şi al lampei ai avut ca unelte de învăţat un computer sau un laptop, nu-ţi face griji: le putem reproduce fidel.

Trebuie doar să ne contactezi pe site sau telefonic, să ne spui ce dimensiuni vrei să aibă casa copilăriei în miniatură, să ne răspunzi la întrebările pe care le avem, după care ne apucăm de construit. Preţul variază în funcţie de cât de detaliată vrei să arate „amintirea” copilăriei. Acoperişul ţi-l putem face demontabil, astfel vei vedea interiorul casei cu usurinţă.

Asemenea machete pot fi folosite şi ca daruri pentru cei dragi. Dacă vrei să-ţi surprinzi părinţii sau să le oferi un cadou special la aniversarea căsniciei lor, noi credem că o astfel de machetă ar fi cadoul ideal.

Acest articol are 1 comentariu

  1. Voicila george Reply

    Buna seara ! As dorii sa fac si eu un astfel de proiect pe post de cadou pentru cineva ! Ma intereseaza ceva preturi sau cum se procedeaza???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *